Kncept_logo.png
 

Var med och skapa framtidens bilpark

 

Framtidens bilpark är inte bara eldriven, uppkopplad och mer integrerad i staden, den består också av färre bilar på gatorna och fler delade miljövänliga bilar så se till att bli en del av den. Som fastighetsägare och byggherre kan vi hjälpa dig att uppnå ett lägre parkeringstal. Kommuner kan vi hjälpa att uppnå miljömål och få en anpassad bilpool för sina anställda. Till företag tillhandahåller vi uppkopplade bilar med körjournal med ett helt nyckellöst system som gör det enkelt att dela bil, ett alternativ eller komplement till tjänstebilen.

 
Car cloud2.png

Uppkoppling

Våra bilar är uppkopplade mot vår app med funktionalitet för att hyra bilar såväl som att öppna garageportar.

Sharing2.png

Flexibilitet

Du kan välja om bilen ska vara tillgänglig för en sluten grupp eller tillgänglig för alla användare som är anslutna till Elbilio.
 

Cleaning2.png

Skötsel

Vi ser till att bilarna underhålls med
tvätt, städ, service och däckskifte.

 

 
Cars.jpg

En flexibel plattform anpassad efter din organisation

Tillsammans med dig som kund kommer vi överens om en ömsesidigt lämplig affärsmodell och avtalstid. Självklart kan vi också hjälpa till med installation av till exempel en portöppnare i garaget som är kopplad till vår app, installation av laddstolpe och fordonsdekor med företagets logga. Kontakta oss redan idag så hjälper er att komma igång. 

 
 

Kontakt oss så berättar vi allt som du behöver veta

 

Kontakta oss!

E-post hej@elbilio.se 
Telefon 08-410 038 70

Adress

Elbilio AB
Kungsgatan 60
111 22 Stockholm